Povezave

Tole je seznam povezav do vsebin, ki jih najbolj priporočamo:

Desteni /  FB stran / FB skupina
Natančne informacije o zgodovini ter delovanju celotnega stvarstva. Podporna skupina in spletni tečaji za razumevane delovanja uma ter preobrazbo lastnih miselnih vzorcev, da bo človek lahko postal resnično odgovorno bitje.

Flasher / FB stran / FB skupina
Inovativen slovenski računalniški program z metodo bliskovitega vtiskovanje besed v dolgoročni spomin človeških možganov za izjemno hitro, enostavno in preprosto vseživljenjsko učenje, ki ga lahko pričnejo uporabljati že triletni otroci.

Spurt Slovenia / FB stran
Nova elektronska valuta, ki se jo ne rudari z računalniki, temveč ima kritje v resničnih dobrinah, zato je njena vrednost stabilna in deluje kot varno plačilno sredstvo za prodajo in nakup izdelkov ter storitev.

Keshe Foundation Slovenia / FB stran / FB skupina
Napredna znanost o delovanju snovnega sveta, ki omogoča neomejene vire energije, regeneracijo in delovanje fizičnega telesa, proizvodnjo katerega koli kemičnega elementa, ter izdelavo plovil za potovanje po vesolju.

Združenje enako odgovornih / FB stran
Politična organizacija v ustanavljanju, ki združuje interese vseh živih bitij na tem svetu in predlaga model organiziranja tega sveta za brezpogojno zagotovitev dostojnih življenjskih razmer vsem prebivalcem tega planeta.

Dvigamo Slovenijo / FB stran
Zadnjih nekaj let se vse bolj vključujemo tudi v aktivnosti gibanja Ko dvignem sebe, dvignem Maribor, ki ga vodita društvo Pupilam ter podjetje Etika, da bi čim bolj podprli tudi trajnostni razvoj lokalne skupnosti.

NewsBud / YouTube / FB stran
Spletni medij z integriteto pod vodstvom bivše uslužbenke ameriške varnostne agencije, ki je v celoti financiran iz strani bralcev in ponuja novice o skritem ozadju globalnih političnih dogajanj, o katerih javni mediji nočejo poročati.

What on Earth is Happening / YouTube / FB stran
Mark Passio je odličen predavatelj glede običajnega prava (common law) za povrnitev naših naravnih pravic, razkiva okultno satanistično delovanje verskega in političnega sistema na tem svetu ter kako postati pravi anarhist.

Fulford Report / Stran s prevodi
Eden imed najbolj radikalnih poročevalcev o skritem ozadju globalnih političnih dogajanjih je Benjamin Fulford, dolgoletni novinar, ki je stkal tesna prijateljstva na daljnem vhodu, zlasti z Družino belih zmajev (White Dragon Family).

GoldFish report / YouTube / FB stran / FB skupina
Poročilo zlate ribice je tedenska video konferenca z različnimi gosti. Govori se o različnih zanimivih temah, o katerih se ne poroča v javnih medijih. Največ se poroča o geo in ekso politiki, torej o svetovnih in celo vesoljskih aktualnih dogodkih.

Global Mission of Peace / TV kanal / Forum / FB stran
Svetovno mirovno poslanstvo je projekt Družine rdečih zmajev iz Kitajske, ki so varuhi skrivnih skladišč z največjo zalogo zlata na svetu. Njihov ambasador je pogost gost v Poročilu zlate ribice, kjer govori o postopku ponastavitve svetovnih valut.